Wat kunnen we voor je doen?

Bij het CSM kun je terecht met al je vragen over seksualiteit en seksueel misbruik. Om jouw vragen te beantwoorden luisteren we naar wat jij vertelt. We praten over jouw vraag of probleem en stellen vragen. Daarna maken we afspraken over welke begeleiding jij wilt. Als dat fijn voor jou is kunnen we ook een afspraak maken samen met je ouders, verzorgers of andere mensen die belangrijk voor je zijn.

Groepstrainingen

Soms is het fijn om in een groep te praten. Dan merk je dat je niet de enige bent met vragen of problemen die met seksualiteit te maken hebben. Bij het CSM kan je bijvoorbeeld meedoen aan een training Girls Talk +. Dit is een training van 8 bijeenkomsten voor meiden tussen de 14 en 21 jaar met een lichte verstandelijke beperking. De training gaat over onderwerpen als; seksualiteit, verliefdheid, grenzen aangeven. er is ook een training voor jongens. Dit is de training Make a Move+.

Individuele gesprekken

Soms is het prettiger om alleen met iemand te praten. We kunnen afspreken op een plek die voor jou goed voelt. Bijvoorbeeld bij je thuis, op school/werk, of op het kantoor van het CSM.

Deel je problemen, dat scheelt de helft.